Aparcament

Aparcament

Serveis i zones d’aparcament disponibles.

A Vallnord – Pal Arinsal disposem de 9 pàrquings gratuïts amb capacitat per a 6.600 vehicles. A més a més, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a les pistes amb accés directe a diferents punts del sector.

 

  • Si tries anar a Arinsal, et recomanem aparcar al centre del poble i accedir a pistes amb el Telecabina d’Arinsal. Si ho prefereixes, pots aparcar al Prat de la Mollera i accedir a l’edifici central de serveis d’Arinsal amb el Telecadira Josep Serra.

 

  • Si tries anar a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a pistes amb accés directe als diferents punts del sector.

A Vallnord – Pal tenim un pàrquing gratuït amb capacitat per a 1.500 vehicles.

 

Si vas a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades, amb accés directe a diferents punts del sector.

 

Si tries accedir per La Massana, la millor opció és el pàrquing El Farré Negre situat al centre de la Massana i connectat al telecabina amb una passarel·la coberta. Amb el forfet tens una tarifa especial de 8€, que permet aparcar entre les 10h i les 18h. Compra i reserva directament el val a les taquilles del Telecabina o a Atenció al Client del sector Pal.

Servei d’Aparcament VIP

Disponible només a l’hivern, al sector Pal, és un servei de lloguer de places d’aparcament diari, setmanal o per tota la temporada. Les places d’aparcament VIP són limitades en nombre, i es situen a prop de l’edifici de serveis “La Caubella de Pal”

Servei d’Aparcament Stop & Go

Es tracta d’una zona d’aparcament reservada només per a una parada curta. Aquestes places permeten al conductor de deixar els seus passatgers a peu de pistes de manera que puguin arribar a les taquilles de l’estació o les classes d’esquí més ràpidament. Els passatgers deixats, s’ha de moure el vehicle immediatament. Situat a prop del telecabina del Pla de la Caubella.

PÀRQUING VIPPreu fins al 24/10/21Preu
1 dia11,00 €11,00 €
2 dies18,00 €18,00 €
3 dies23,00 €24,00 €
4 dies28,00 €29,00€
5 dies33,00 €34,00 €
Setmana45,00 €46,00 €
Temporada135,00 €180,00 €