Pare Noel a Vallnord – Pal Arinsal

Com cada any, acompanyat de les primeres volves de neu cristal·lina, empès pels primers vents hivernals procedents del Pol Nord, en Pare Noel arriba a Pal Arinsal per acabar d’enllestir els darrers detalls de la nit més màgica de l’any.

Durant uns dies, tindreu la oportunitat de conèixer-lo en persona i entregar-li en mà les vostres cartes amb els vostres desitjos més valuosos.

Uns follets molt entremaliats us donaran la benvinguda al Telecabina de La Massana i us acompanyaran fins el Restaurant de la Cow Bella situat a Pal. Allà podreu gaudir en família de la música i màgia en directe, de les activitats que us prepararan els Follets i d’un suculent berenar, tot estant immersos en un ambient màgic, mentre espereu impacients el vostre torn per conèixer al Pare Noel.

Quan arribi l’hora de veure’l, cada infant, acompanyat pels seus familiars, podrà compartir uns instants màgics amb el Pare Noel, i així entregar-li personalment la seva carta.

Les visites tindran lloc els dies 6, 7, 8, 11, 12, 13, 18, 19 i 20 de desembre, en dos torns: de 17:30h a 19:30h, i de 20:00h a 22:00h.

Per a la vostra reserva és obligatori indicar tant la data, com l’horari que més us convingui.

El preu de l’activitat és de 60 € per persona (adults i infants a partir de 2 anys). Inclou el transport amb el telecabina, i un suculent berenar.

Els nens fins a 24 mesos podran gaudir d’aquesta activitat gratuïtament.

Les places són molt limitades!

Reservar activitat

Data

des. 06 2020 - des. 08 2020

Hora

Tot el dia

Més info

RESERVAR
Categoria
Temporada Hivern
RESERVAR
QR Code