Garanties forfets hivern 21-22

Degut al nou protocol COVID aplicat el 30.11.21, totes les persones hauran de presentar un CERTIFICAT COVID amb 3 posibilitats:

 

 1.  Certificat de vacunació: amb les dues dosis des de fa més de 14 dies haver passat la malaltia fa més de 6 mesos i haver rebut una dosi de la vacuna fa més de 14 dies.
 2. Certificat de recuperació conforme s’ha superat la COVID-19 en els últims 6 mesos.
 3. Certificat de prova diagnòstica negativa, que haurà de ser una PCR o TMA feta les darreres 72 hores o un test ràpid d’antígens negatiu fet les 12 hores prèvies.

 

En cas de no voler presentar aquestes opcions, Vallnord – Pal Arinsal posa a disposició dels clients les següents opcions.

GARANTIES DEL FORFET 2021-2022.- Actualització del 1.12.2021

FORFET DE TEMPORADA I PÀRQUING VIP

A. REEMBORSAMENT ÍNTEGRE DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE 21/22 EN CAS DE NO ÚS

 • Tots els clients hagin adquirit el seu forfet de temporada a partir del 19 de març i que no hagin fet ús del seu forfet de temporada, podran sol·licitar el reemborsament íntegre del seu passi. Per poder tramitar aquest procés, podeu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com en cas d’haver fet la compra online o amb clients@vallnord.com en cas d’haver fet la compra a taquilles. Vulgueu consultar totes les condicions a continuació.

 

 • DATA LÍMIT PER SOL·LICITAR-HO: 31/12/21

REEMBORSAMENT DELS FORETS (DIFERENTS DIES) I CURSOS

A. REEMBORSAMENT DELS FORFETS DE DIA 21/22 EN CAS DE NO ÚS

 • Tots els clients que hagin adquirit el seu forfet o curset a partir del passat 13 de setembre, podran sol·licitar el reemborsament del seu passi o del curs contractat. Per poder tramitar aquest procés, vulgueu contactar amb shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com.

 

B. FORFETS ADQUIRITS A WHITE FRIDAY & ANDORRA SHOPPING FESTIVAL DEL 2021

 • Tot i ser una promoció no reemborsable, vista la nova situació, Vallnord – Pal Arinsal dona l’opció als usuaris de sol·licitar el reemborsament.
  • Forfets White Friday: shop.vallnordpalarinsal@vallnord.com
  • Forfets Andorra Shopping Festival: clients@vallnord.com

TRAMITS PEL RETORN DEL FORFET DE TEMPORADA SKI&BIKE

Retorn per compra del forfet online

Si ha realitzat la seva compra a través de la nostra pàgina web, enviï el número de localitzador o expedient de l’abonament de serveis a shop.palarinsal@vallnord.com

 

 • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.

 

 • En cas de voler comprar novament el forfet de temporada d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

  Retorn per compra del forfet a taquilles

  Cas 2: Si ha realitzat la compra directament a qualsevol punt de venta de les nostres taquilles, enviï comprovant del tiquet de compra i/o els forfets escanejats a clients@vallnord.com

   

  Els reemborsaments es faran efectius a través del banc d’acord amb la forma de pagament, i mai presencialment.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en targeta, Vallnord Pal Arinsal li abonarà automàticament l’import de la compra dels FF al compte de la seva targeta.

   

  • Si la compra s’ha efectuat en efectiu, enviï número d’IBAN,i titular del compte. Vallnord – Pal Arinsal farà una transferència amb la major brevetat possible.

   

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del forfet de temporada queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original.
   • En cas de voler comprar de nou el forfet de temporada d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar pel forfet de temporada serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.

   SNOWPLUS

   Pots sol·licitar el reemborsament de l’import dels serveis contractats de Snowplus a snowplus@vallnord.com o contactant al + 376 331 967.

   • Resta ben entès que amb la cancel·lació del servei de Snowplus, queden anul·lats tots els avantatges associats a la promoció de la compra original (ex: saldo moneder).

    

   • En cas de voler comprar novament els serveis de Snowplus d’aquesta temporada 2021/22, el preu a aplicar serà el vigent en el moment que es faci efectiva la nova compra.