Gastronomia

La gastronomía a Vallnord – Pal Arinsal

Posa’t les botes, però no les d’esquí! 

La nostra oferta culinària disponible en els restaurants de Vallnord – Pal Arinsal és àmplia i diversa. Confeccionada amb ingredients de proximitat, representa un atractiu més per visitar les nostres instal·lacions, sense dubte, satisfà les exigències dels diferents públics. Oferim espais confortables, atesos per personal qualificat i amb servei a taula.

BONES TAULES AMB ESTIL I BON SERVEI | 5 alternatives gastronòmiques segmentades en tres estils d’atenció que s’auto-delimiten d’acord les preferències i a les expectatives de cada usuari.

  • Servei ‘Entre àpats’
  • Servei ‘A la carta’
  • Gastronomia d’alçada
  • Restaurant de tapes
  • Experiències gastronòmiques de l’alta muntanya

ENTRE ÀPATS

Preu mitjà: 12€/pax

Temps d’espera: De 3 a 15′ segons l’afluència.

 

Un servei a peu de pista ideal per fer un mos dolç o salat entre hores per calmar temporalment la fam. Servei a l’aire lliure, directament a taula i servit en un curt període de temps.

Entrepans freds o calents, patates fregides i creps conformen el menú. També pots trobar hamburgueses, patates artesanes, servei de cafeteria i màquines de vending.

A ON

Xiringuito de Pal, xiringuito Pla de la Cot, xiringuito Coll de la Botella, Xalet Igloo d’Arinsal i la Creperia d’Arinsal

A LA CARTA

Preu mitjà: 16 € pax

Temps d’espera: De 8 a 20′ segons afluència.

 

La nostra oferta a la carta ve definida per plats senzills, elaborats majoritàriament amb ingredients de proximitat i inspirats en la dieta mediterrània. Una oferta culinària completa a nivell nutricional, equilibrada i preparada al moment, disponible en espais acollidors i confortables, disposen de terrasses amb vistes.

Una oferta àmplia i diversificada entre locals amb una oferta que contempla alternatives com: el menjar amb propietats Bio, les pizzes, les pastes o les amanides; en cartes que s’amplien o varien depenent de les preferències, l’estacionalitat i la ubicació de cada local.

A ON

El Rústic, L’Expresso, L’Exprés Grill, el Self Service a Pal. El Pla de la Cot, El Grill Coll de la Botella. The Terrace i Self Service d’Arinsal.

GASTRONOMIA D’ALÇADA

Preu mitjà: De 25 € a 40 €

Temps d’espera: De 10 a 20 ‘segons afluència i tipus de plat.

 

Els restaurants ‘Cowbella’, amb un menjador interior i terrassa, i ‘Bistrot’, al Coll de la Botella, són dos bons exemples de la riquesa i de l’amplitud de l’oferta gastronòmica disponible a l’estació. Locals amb una oferta alimentaria i de servei propera a les exigències de l’alta cuina. Establiments on la carn o l’arròs representen, ara per ara, els plats insígnia que lideren una acurada oferta culinària adaptada al gust del paladar més exigent. Ambients reservats i tranquils.

A ON

Cowbella, Pla de la Caubella, Pal.
Bistrot, edifici de serveis Coll de la Botella, Coll de la Botella

TAPES

Preu mitjà: 16 € pax

Temps d’espera: De 8 a 20 ‘segons afluència.

 

Anar de tapes és sinònim de sortir amb els amics a divertir-se i és una deliciosa manera de fer vida social, d’aquí que ‘La Taverna de Pal’, representi un terreny fèrtil per a l’amistat i el bon rotllo. un local de fàcil accés i terrassa amb una interessant i variada oferta de racions fredes o calentes que es renova en diferents moments al llarg de l’any. Un bon aperitiu per a tot aquell que s’animi a tastar-les amb una cervesa o una copa de vi. Servei a taula i cafeteria.

A ON

Taverna de Pal, Pla de la Caubella, Pal.

A TOCAR DELS ESTELS

SOPARS TEMÀTICS

Les nits de divendres i dissabtes, experiències gastronòmiques a la llum de la lluna en restaurants a l’alta muntanya.

A ON

  • Pla de la Cot: Tres alternatives de menú
  • Coll de la Botella: Sopars i esdeveniments temàtics
  • Xalet Igloo: Menú Fondues

 

‘Pla de la Cot’, peu de pista, cota 2052. Pal.

‘Grill’ i / o ‘Bistrot’, edifici de serveis Coll de la Botella. Coll de la Botella.

‘Xalet Igloo’, peu de pista, cota 2300. Arinsal