Aparcament

Aparcament

Serveis i zones d’aparcament disponibles.

A Vallnord – Pal Arinsal disposem de 9 pàrquings gratuïts amb capacitat per a 6.600 vehicles. A més a més, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a les pistes amb accés directe a diferents punts del sector.

 

  • Si tries anar a Arinsal, et recomanem aparcar al centre del poble i accedir a pistes amb el Telecabina d’Arinsal. Si ho prefereixes, pots aparcar al Prat de la Mollera i accedir a l’edifici central de serveis d’Arinsal amb el Telecadira Josep Serra.

 

  • Si tries anar a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a pistes amb accés directe als diferents punts del sector.

A Vallnord – Pal tenim un pàrquing gratuït amb capacitat per a 1.500 vehicles.

 

  •   Si tries anar a Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades, amb accés directe a diferents punts del sector.

 

Si tries accedir per La Massana, la millor opció és el pàrquing El Farré Negre situat al centre de la Massana i connectat al telecabina amb una passarel·la coberta. Amb el forfet tens una tarifa especial de 8€, que permet aparcar entre les 10h i les 18h. Compra i reserva directament el val a les taquilles del Telecabina o a Atenció al Client del sector Pal.

Servei d’Aparcament VIP i VIP Plus

Disponibles tant a Pal com a Arinsal, és un servei de lloguer de places d’aparcament per dia, setmana o tota la temporada. Limitades, en número, les places estan distribuïdes a prop dels edificis de servei “La Caubella de Pal” i “Comallemple d’Arinsal”

Servei d’Aparcament Stop & Go

És una zona d’aparcament d’estada curta prevista per a agilitzar tràmits a taquilles a Atenció al Client o l’arribada els dies d’Escola i d’Snowplus. Està ubicada en el perimetre de l’edifici del Telecabina al Pla de la Caubella.

PÀRQUING VIPPreu fira d'AndorraPreu
1 dia10,00 €10,00 €
2 dies17,00 €17,00 €
3 dies22,00 €22,00 €
4 dies27,00 €27,00 €
5 dies32,00 €32,00 €
Semana40,00 €40,00 €
'El Planell' de la Caubella110,00 €150,00 €