Mountain Park

Vallnord Bike Park la Massana

#SkiAndBike

Mai deixis d’explorar…

Situat al sector Pal de l’estació Vallnord – Pal Arinsal, el Mountain Park de la Massana, és l’espai ideal per fer activitats d’aventura durant l’estiu. Tot sol, en parella, en grup o en família, ofereix, entre altres experiències, reptes d’habilitat, circuits esportius, excursions de motor, passejades a peu, paratges idíl·lics i bona gastronomia en un entorn únic, ple de possibilitats i a l’abast d’usuaris de diferents edats i condició física. Repartides entre el Pla de la Caubella i el Coll de la Botella, les activitats estan pensades per motivar i afavorir l’adaptació progressiva del petit usuari a les experiències que pot oferir la muntanya, i per garantir el confort, mitjançant serveis adaptats a les necessitats dels qui es desplacen en grup, els agrada la natura, o desitgen gaudir d’experiències de caire esportiu.

Activitats del Mountain Park

Activitats per adults

Troba un gran nombre d’activitats de tota mena per gaudir amb familia, amics o per a tu mateix. Gaudeix de la neu d’una forma diferent o d'un estiu ple d'aventura.

Descobrir

Activitats per a infants

A Vallnord – Pal Arinsal trobaràs un gran nombre d’activitats per activar als més petits de la familia. Fes que gaudeixin de la muntanya de forma diferent. Franja d’edat dels 6 als 15 anys.

Descobrir