Activitats per a infants

Activitats de neu per a infants

A Vallnord – Pal Arinsal trobaràs un gran nombre d’activitats per activar als més petits de la familia. Fes que gaudeixin de la neu de forma diferent. Franja d’edat dels 6 als 15 anys.

Parc de Cordes

1 volta per circuit. Obligatori l'ús de casc, arnès, roba i calçat adaptat a la temporada. Tres circuits amb proves d'habilitat física. Circuit 'S': De 4 a 11 anys; Circuits 'M' i 'L': Alçada mínima: 135 cm. Un cop comprat tiquet del servei, en cas que l'infant no estigui disposat a fer el circuit tot sol els pares hauran de comprar un tiquet per tal de realitzar l'activitat amb l'infant. Combinació de 2 circuits: És vàlid per a qualsevol persona a partir de 135 cm de altura.

Pista de Trineus, Dònuts i SnowSnakes

Pista específica equipada amb una cinta transportadora i canons de producció de neu. Activitat, sense supervisió, sota criteri i responsabilitat del practicant. Sector Arinsal, aforament limitat i a criteri del responsable de la pista. SnowSnakes: Descens col·lectiu en trineu articulat. Mínim 4 persones. Només disponible per grups.

Circuits d'orientació

Repte d'habilitat. L'objectiu final és trobar les fites situades al llarg de l'itinerari mitjançant habilitats de navegació i amb l'ajuda d'un mapa. Circuits de dificultat mitjana-alta i baixa, sense límits d'edat o condició física. Recorreguts de 6 fites.

Circuits de motos de neu infantil

Circuit tancat amb vehicles adaptats per a infants de 5 a 12 anys. Servei sota la supervisió, i a criteri d'un monitor responsable del circuit, limitat a infants amb condicions físiques i/o cognitives adients per al desenvolupament l'activitat amb seguretat.

Tirolina BIG ZIP Tàndem

Tirolina per a adults i adults més un infant. L'infant haurà de fer el descens acompanyat d'un adult i ha de complir les restriccions de pes i alçada. Pes mínim individual: 40 kg. Pes mínim 2 pax: 120 kg. Pes màxim individual: 100 kg. Alçada mínima individual: 150 cm

Snow Ratrack

L'usuari ha d'anar equipat amb roba d'abric, guants i calçat preparat per a trepitjar neu. Servei amb reserva prèvia. El forfet no és necessari.

Kids Zip Tirolina amb corbes:

Tirolina per a infants de 3 a 11 anys. Pes màxim: 50 kg.

SnowSnakes

Descens col·lectiu en trineu articulat. Mínim 4 persones. Només disponible per grups.

Vol panoràmic en helicòpter

El o els infants hauran d'anar acompanyats d'almenys un adult.